ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН И ПРЕДПЕЧАТ

Точно както вашата идентичност ви прави уникални, така и идентичността на вашият бранд е от изключително значение за вашия бизнес.
А дизайнът на идентичността на вашият бранд?
Това е факторът, който оформя имиджа на вашата компания и я отличава от всички други.

Но какво точно е идентичността на марката? Какво общо има с дизайна? И как да оформите силна идентичност на марката, която да изведе бизнеса ви на следващо ниво?

Брандът на вашия бизнес отразява как изглежда вашата марка. Това означава цветове, графика, шрифт, фотография и вашето лого. В крайна сметка дизайнът на марката
е това, което „съживява“ марката. Именно това прави вашия бранд разпознаваем за хората, които имат значение за вашия бизнес.

Ние в Digital Sofia осъзнаваме нуждата от идентичност на вашата марка и я реализираме, като се фокусираме върху нейните основни ценности, предоставяйки
мощни решения за брандиране, които обединяват отделни елементи: типография, текстури и цветова палитра, за да създадете вдъхновяващ визуален графичен дизайн.

Вашият бранд трябва да се развива, но и да издържа на теста на времето. Следователно цветовете, които избираме и стилове, които използваме, могат да бъдат създадени
само след внимателно обмисляне и оценяване на личността и качествата на вашата марка.

Комбинирайки тези фактори, ние гарантираме, че вашата марка е много отличителна и наистина се разграничава от конкуренцията.

Дизайнът на всеки продукт е ключов за успеха на Вашия бизнес. Печатният материал, рекламиращ фирмата Ви,
е важен за формирането на представата за нея в съзнанието на клиентa, а това води до повишаване на Вашите продажби.
От качеството на изданието, което представя продукта Ви, зависи какво хората ще очакват като качество и от самия продукт.

За успешния Ви бизнес ние предлагаме:

  • изработка на фирмено лого

  • корпоративен дизайн на сувенири

  • оформление на печатни рекламни материали

  • външна реклама

  • изложбени щандове

  • брандиране на витрини, офиси и други

Предпечатната подготовка е цялостното оформление и обработка на вашите рекламни материали, важен фактор за качествен рекламен продукт.

Ние работим с доказали се специалисти и най-добрите програмни продукти за графично оформление: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, CorelDraw и др. Работата, свързана със създаване на съдържание и начина, по който изглежда крайният продукт, са част от графичния дизайн.
Много често графичният дизайн и предпечата се обединяват в предпечатна подготовка.